Xavier Ferràs, ponent magistral de la Innovació a l’empresa

innovacioLa innovació forma part de la cartera de valors del segle XXI. Se n’ha escrit molt. S’han publicat llibres, milers d’articles i milions d’informes sobre la necessitat d’evolucionar vers una societat del coneixement basada en la capacitat d’innovar… Això malgrat, des del punt de vista de la gestió empresarial, encara ens queda molt per fer i per descobrir.

L’Escola de Direcció d’Empresa us proposa una acció formativa centrada en La implementació i la gestió de la innovació, el proper 1 d’octubre, de 10h a 13h, a l’aula mediterrània del Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú. La classe tindrà un ponent de màxim prestigi com és Xavier Ferràs.

El professor Ferràs és degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, doctor en Economia i Empresa per la UB, MBA per ESADE i enginyer superior de Telecomunicacions (UPC). Fins al 2012, va ser director de la Unitat d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ (agència catalana de competitivitat), amb responsabilitat sobre les polítiques de transferència tecnològica, R+D i desenvolupament de clústers a Catalunya. És autor del llibre Innovación 6.0: el fin de la estrategia (Plataforma, 2010), i coautor de Pasión por innovar (Granica, 2006), Tanto creces, tanto vales (Granica, 2005), i 50 lecciones de management (Granica, 2007).

Més informació: www.ede.cat/index.php/gestio_innovacio