Resolució de problemes en “remot” amb LIGHTNING DECISION JAM

Calendari: Única sessió el 15/06/2021
Horari: dimarts, de 9h30 a 11h30
Durada total: 2 hores
Lloc: EDE · AULA VIRTUAL
Professorat: Judith Mestres

Metodologies i eines innovadores i col·laboratives per analitzar situacions, idear, compartir, decidir i seguir avançant. Aquest curs et servirà per resoldre problemes de forma col·laborativa amb una perspectiva innovadora, àgil i en remot.

Continguts

Diàriament ens enfrontem a diferents tipologies de problemes i necessitats que precisen de processos que ens permetin trobar de forma àgil la millor solució. Això no és tasca fàcil ni per a l’equip més creatiu del món, que veu com corre el temps de reunió en reunió sense arribar a cap resultat.

La LIGHTNING DECISIÓ JAM

La LDJ és una metodologia que serveix per a gairebé qualsevol situació. A més s’utilitza per afrontar reptes d’aquest tipus en sectors de referència, des de grans corporacions fins a la mateixa agència de l’ONU.
I tot es resumeix en un senzill procés, basat en el Design Thinking, que necessitarà d’unes poques persones i que serà realitzat en qüestió de dies. Tot dividit en diferents fases, que en total no haurien d’assolir uns 90 minuts de durada. La seva curta durada fan d’aquest un dels recursos creatius favorits de moment.
Professionals de diferents sectors, funcions i generacions utilitzen aquesta metodologia, que els ha permès de generar junts diàleg entorn a un mateix problema i, el més important, crear una solució compartida!

Preu

· General: 75€
· Socis FEGP: 60 €
* El curs pot ser parcialment bonificat

Professorat

Judith Mestres, CEO i fundadora de TalentsDO. Consultora i formadora, especialista en el desenvolupament de persones, equips i organitzacions.
Coach executiu i d’equips, certificada en ORSC® (Organizations and relationship systems coaching), DISC i Programació Neurolingüística (PNL).

Coordinació: info@ede.cat

Acreditació

Els assistents rebran el diploma del seminari “Resolució de problemes en “remot” amb LIGHTNING DECISION JAM”, amb el segell de l’Escola de Direcció d’Empresa.

diploma_tecniquesdiferenciarse

 PreInscripció

Per formalitzar la teva inscripció segueix aquest enllaç.