Presentació del 5è Programa de Direcció de Pimes (PDP)

pdp


La 5a edició del Programa de Direcció de Pimes s’impartirà a l’ADEG Vilafranca, a partir del 29 d’octubre i fins al 17 de desembre. El calendari ocuparà vuit jornades, sempre en dimarts i en horari intensiu, de 8h30 a 14h30.

La matrícula està oberta i es podran inscriure un màxim de 14 participants. L’èxit del PDP és conseqüència de la fórmula de l’EDE:qualitataccessibilitatassequibilitat i proximitat. L’aspecte qualitatiu té a veure amb un bon pla acadèmic i la composició d’un bon quadre docent, format per una vintena de professors. A més, el Programa té molt en compte les aportacions casuístiques per part d’empreses del nostre mateix entorn. L’aspecte convivial i la interrelació entre el grup de participants, tots ells empresaris i directius de pimes, és el corol·lari que justifica amb escreix l’extraordinària acceptació d’aquest curs.

Us convidem a la sessió de presentació, dimarts 15 d’octubre, a les9 del matí, a l’ADEG Vilafranca. Sense cap compromís, només cal que confirmeu assistència amb antelació. 

Comptarem amb la deferència de Cafès Novell.