Presentació de la nova programació de l’Escola de Direcció d’Empresa


Dimecres 12 de setembre, a les 12h, a La Cucanya, es presentaran els cursos de la nova programació de l’Escola de Direcció d’Empresa.

El cicle Estratègies Directives es composa d’un seguit de cursos per als quals es comptarà amb un extraordinari cartell de docents, al nivell de les escoles de negoci més reconegudes. Es tracta de programes intensius, de curta durada, molt adaptats i del tot adequats a les agendes d’empresaris i directius. Es proposen fins a sis títols, tots ells relacionats amb la geografia estratègica de l’empresa:comunicació personal, màrqueting, direcció de persones, innovació, internacionalitació i finançament. A més, s’inclou una sessió única dedicada exclusivament a la marca, des del punt de vista del naming i el branding

Com a principal novetat i atractiu, l’Escola de Direcció d’Empresa es caracteritza per una metodologia del tot innovadora, que combina l’exponent acadèmic, la casuística aplicada i la dialèctica participativa. A banda, els escenaris d’impartició s’emplacen en indrets del tot suggerents, com és el cas del Molí de Mar o la Masia d’en Cabanyes, entorns prou estimulants per a la compartició de coneixements i experiències. 

Els continguts, el professorat i tots els detalls d’aquesta nova programació es presentaran dimecres vinent, 12 de setembre, a les12h, al Restaurant La Cucanya de Vilanova i la Geltrú. L’acte s’adreça especialment a empresaris i empresàries i directius i directives. Ens agradarà saludar-vos personalment i explicar-vos els nous cursos de la vostra Escola de Direcció d’Empresa.