L’ADEG presenta l’Escola de Direcció d’Empresa

L’Escola de Direcció d’Empresa és un segell exclusiu i de qualitat per a la formació d’empresaris i directius de petites i mitjanes empreses i professionals liberals.

Una setantena d’empresaris i directius van participar el passat 18 d’abril a l’acte de presentació de l’Escola de Direcció d’Empresa, EDE, que va tenir lloc a les instal•lacions del Restaurant La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú.

D’aquesta manera, la primera organització empresarial del Penedès Garraf, ADEG, emprèn un dels projectes més ambiciosos del seu pla estratègic. La nova marca EDE té molt a veure amb el bagatge de gairebé 20 anys en l’organització d’accions formatives per a tots els públics d’empresa. Ara és el moment de consolidar aquesta experiència amb un centre de formació exclusiu per als directius.

L’experiència de tants anys acompanyant empreses i empresaris ha fet que l’ADEG veiés un espai buit en la formació de primer nivell dirigida a empresaris i directius de petites i mitjanes empreses, el teixit empresarial real del territori català. L’objectiu d’EDE és apropar als empresaris la formació i l’aprenentatge de les grans escoles de negoci i adaptar-la a les seves necessitats.

«Estratègies directives» el primer programa formatiu d’EDE

«Estratègies directives» és el nom genèric d’una programació inicial que oferirà un total de sis cicles, relacionats cadascun d’ells amb la Innovació, la Direcció de Persones, el Màrqueting, les Finances, la Comunicació i la Internacionalització.

El primer d’aquests cicles, La innovació, el motor estratègic del canvi, s’impartirà en tres sessions, els dies 4, 11 i 17 de maig, en l’espai mediterrani del Molí de Mar. El cos docent el composen professors de les més prestigioses universitats i escoles de negoci, així com reconeguts ponents del món econòmic i empresarial, tots ells de primera línia.

Podeu consultar els detalls del cicle a http://www.ede.cat/index.php/1r-cicle-la-innovacio-el-motor-estrategic-del-canvi

El fet exclusiu d’aquest programa de formació fa que ofereixi places reduïdes, per tant, es recomana fer la reserva el més aviat possible.