Obert el període d’inscripcions a la 7a edició del PDP

pdpL’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) ja ha obert el període d’inscripció de la 7a edició del Programa de Direcció de Pimes. En aquesta ocasió, el curs s’impartirà a la seu de l’ADEG de Vilanova i la Geltrú (c. de l’Àncora, 3), a partir del 26 de setembre i durant 8 divendres pel matí, en horari intensiu. Com els precedents, el nou PDP tindrà una durada total de 50 hores, repartides en 8 jornades.

Els alumnes del curs podran viatjar per més d’una vintena d’assignatures, impartides pel mateix nombre d’experts, tots ells acreditats i reconeguts com a docents de primer nivell. A més, en aquest curs de direcció de pimes s’exposarà la casuística de sis empreses del Penedès i el Garraf: Monocrom, Cafès Novell, Vilanova Park, Redman, Pastisseria La Granja i Casa Ametller; totes elles seran presentades per respectius directius, convidats expressament. El calendari també preveu dos dinars de treball, centrats en la Innovació i la Internacionalització. El PDP de l’Escola de Direcció d’Empresa ha merescut les màximes valoracions per part dels empresaris i directius que ja l’han realitzat.

El PDP es recomana especialment a directius i executius de petites i mitjanes empreses i a empresaris individuals, així com també a successors d’empreses familiars.
Els interessats poden trobar més informació a http://www.ede.cat/index.php/pdp7. Cal recordar que s’estableix un nombre màxim de 16 inscripcions, per la qual cosa convé avançar la reserva de plaça.