Nova edició del curs de direcció de pimes

pdp


Precedida pels èxits de les convocatòries precedents, ja s’ha obert la matrícula per a la 7a edició del Programa de Direcció de Pimes(PDP), el curs acadèmic promogut per l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE), especialment recomanat per a empresaris i directius de petites i mitjanes empreses, com també per a empresaris individuals i successors d’empreses familiars.

Aquest és un curs del tot recomanable per a aquells que comencen a fer-se càrrec d’un negoci però també per a aquells altres que ja fa molt de temps que hi són al capdavant però necessiten actualitzar coneixements i posar-se al dia pel que fa a les noves tendències de la gestió empresarial. Així ho corroboren els participants -devers noranta directius- en les sis edicions anteriors.

La programació s’impartirà a l’ADEG Vilanova, durant 8 divendres, des del 26 de setembre fins al 14 de novembre, en horaris intensius de matí, de 8h30 a 14h30, fins a completar un calendari de 50 hores lectives, que seran professades per una vintena de docents experts en la praxi i la casuística empresarial. El mosaic acadèmic s’enriqueix amb la participació d’empresaris que són convidats a explicar la trajectòria i les bones pràctiques de les seves respectives empreses.

La matrícula es limitarà a les 16 primeres inscripcions, atesa la limitació de places, que ha de permetre un màxim aprofitament del curs. Podeu demanar més informació a info@ede.cat o bé al telèfon 902 106 700.