Management directiu · Màrqueting personal i habilitats de comunicació

Professionals reconeguts, com els periodistes Manuel Campo Vidal o Vicent Partal, formen part de l’extraordinari quadre de professors i convidats especials que participaran en el curs de comunicació estratègica.

La nova programació d’Estratègies directives, buc insígnia de l’Escola de Direcció d’Empresa, obrirà el calendari amb el curs Màrqueting personal i habilitats de comunicació. El programa, dirigit per Teresa Baró, s’impartirà en tres sessions, els dies 28 de setembre, 5 d’octubre i 11 d’octubre, en horari de matí, al Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú. Disposeu del temari complet i dels detalls de la programació en aquest web a l’apartat d’Estratègies Directives

La graella de cursos d’Estratègies directives es completa amb aquests programes:

Màrqueting estratègic en un mercat global, els divendres 19 i 26 d’octubre i 9 i 16 de novembre; La intel·ligència financera, estratègia vital, els dies 23 i 24 d’octubre; Gestió de la innovació des d’una perspectiva estratègica, els dimecres 24 i 31 d’octubre; La gestió de persones, eix estratègic, els dijous 8, 15 i 22 de novembre; La gestió estratègica d’una marca, el 23 de novembre, i Estratègia i pràctica de la internacionalització, els dimarts 4 i 11 de desembre.

A més, l’Escola de Direcció d’Empresa ha programat la primera edició del Programa de Direcció de Pimes (PDP), un mini-màster que incideix de manera pràctica en totes les parcel·les de gestió de l’empresa.