Lideratge i habilitats discursives, amb Ramon Miravitllas

miravitllas

Es tracta de conèixer com hem d’atendre i com hem de respondre als mitjans de comunicació i saber com treure’n el millor partit. També es tracta d’elaborar discursos, preparar les respostes més adequades, bé sigui en situacions més quotidianes, bé sigui en moments de major formalitat o bé en circumstàncies més adverses; tant amb la deguda planificació com de la forma més improvisada.

Si es tracta de tot això, Ramon Miravitllas i Francesc Triola són dos professionals de màxima referència. Tots dos periodistes dirigiran una jornada acadèmica i pràctica amb el títol Lideratge i habilitats discursives.

El seminari s’impartirà a l’aula més mediterrània, al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, dimecres 11 de març, de 9h a 18h (un total de 9 hores, amb dinar inclòs).

La producció del curs correspon a l’Escola de Direcció d’Empresa i la Universitat de Vic · Universitat Central de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Aquest monogràfic de lideratge i habilitats discursives s’adreça a empresaris, directius i professionals liberals. El curs és bonificable per a les empreses que disposin de crèdit formatiu.

Visita suggerida: www.ede.cat/index.php/habilitatsdiscursives