La universitat del Penedès tindrà un postgrau en Logística

logistica

L’Escola de Direcció d’Empresa ha obert el termini de matriculació del postgrau en Logística Integral i Supply Chain Management.

Amb el segell de la Universitat Politècnica de Catalunya, el curs acadèmic s’impartirà al Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, des de febrer a novembre de 2016, en modalitat presencial i amb una durada de 150 hores (30 ECTS). Les classes s’han programat en dimarts i dijous, de 16h a 20h.

Dimecres passat, al Centre Àgora, es va fer l’acte de presentació, amb les intervencions del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Montfort, i del president de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf, Jordi Solé Tuyà. El director del postgrau, August Casanovas, va exposar els detalls del programa acadèmic i les singularitats del que serà el primer curs universitari de Logística que s’impartirà al Penedès.

Tota la informació del postgrau en Logística Integral i Supply Chain Management es pot trobar a l’espai http://www.ede.cat/index.php/postgrau_logistica