La innovació estratègica, primer episodi de l’Escola de Direcció d’Empresa

Els participants en el primer cicle de la programació d’Estratègies directives han valorat molt favorablement el nou marc formatiu que s’ofereix des de l’Escola de Direcció d’Empresa. La iniciativa EDE ha merescut, en el seu inici, una avaluació del tot satisfactòria per part d’alumnes i professors.

Els dies 4, 11 i 17 de maig, a la balconada mediterrània del Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú, s’ha impartit el cicle La innovació, motor estratègic del canvi. El combinat metodològic, la qualitat dels continguts i les condicions ambientals han estat els tres factors més ben valorats pels alumnes i professors. A més, els participants han destacat l’alt nivell del quadre docent i l’audició de conceptes novedosos.

El valors qualitatius del segell EDE ja han quedat expressats des del primer moment amb la posada en escena d’una nova manera d’impartir formació per als nostres empresaris i directius: accessible en els temps i els formats, assequible en els requeriments i de màxima rendibilitat. L’aprehensió rellevant de coneixements i experiències, així com el factor convivial generat pels mateixos participants, han excel·lit en les avaluacions proferides pels directius i directives que han gaudit d’aquest primer cicle.