La implementació i la gestió de la Innovació

El cicle EDE Innovació ens proposa una sessió monogràfica al voltant de la implementació i la gestió de la Innovació, a càrrec de Xavier Ferràs.

xferras


La innovació forma part de la cartera de valors del segle XXI. Se n’ha escrit molt. S’han publicat llibres, milers d’articles i milions d’informes sobre la necessitat d’evolucionar vers una societat del coneixement basada en la capacitat d’innovar… Això malgrat, des del punt de vista de la gestió empresarial, encara ens queda molt per fer i per descobrir.

La innovació, como a concepte emergent del /management/, és un camp apassionant en què convergeixen estratègia, tecnologia, màrqueting i teoria d’organitzacions. A diferència d’altres disciplines d’organització d’empreses, com las finances, la direcció d’operacions, els recursos humans o el mateix màrqueting, encara no existeix un cos de coneixement científic prou sòlid i estès que ens pugui aportar estàndards de bones pràctiques.

L’objectiu d’aquesta sessió és, en síntesi, realitzar una primera aproximació al concepte d’innovació i, específicament, entendre la seva relació amb l’estratègia de l’empresa en entorns dinàmics i turbulents com els actuals.

Més informació: www.ede.cat