Curs d’Innovació estratègica


L’Escola de Direcció d’Empresa proposa el Programa d’Innovació estratègica. S’impartirà en dues sessions, els dimecres 22 i 29 de maig, en horari de 8h30 a 14h30, al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú.

Enric Barba i Vicenç Aguilera, dos referents majúsculs de la Innovació al nostre país, dirigiran aquest curs.Barba és un exponent de màxima consideració pel que fa a la innovació estratègica i el seu bagatge en corporacions de màxim prestigi l’han fet autor del llibre Innovación · 100 consejos para inspirarla y gestionarla, que és tota una pragmàtica actual i alhora full de ruta per a la implementació de processos d’innovació.

Per la seva banda, Aguilera acaba d’assumir la presidència del flamant clúster català de l’automoció. A més, és president del Consorci del Circuit de Catalunya (Montmeló) i la seva trajectòria empresarial ha estat sempre vinculada a companyies que han basat la seva força competitiva en la innovació del producte i dels processos inherents; és el cas de Ficosa, companyia a la qual ha estat vinculat els darrers anys.

El Programa d’Innovació Estratègica està especialment indicat per a directius interessats en promoure la innovació a les seves empreses amb un enfocament estratègic, fent ús de les millors metodologies de gestió de la innovació pel que fa a la recerca de l’eficiència i la productivitat dels recursos dedicats a la R+D+i.

Trobareu més informació a: www.ede.cat/index.php/innovacio