Innovació, by Franc Ponti

francponti


Franc Ponti, director del Centre d’Innovació a EADA i professor de Creativitat i Innovació a la mateixa institució serà el ponent únic d’una sessió monogràfica programada per l’EDE al voltant de la Innovació i com gestionar la seva incorporació a les empreses per tal que suposi un avantatge competitiu.

Ponti és un dels referents de major consideració quan es parla de la cultura de la Innovació. És autor de diferents llibres, quatre dels quals sobre creativitat i innovació: La empresa creativa (2001), Pasión por innovar (2006), Innovación (2009) i Si funciona, cámbial(2010). Més recentment, també ha publicat Intel·ligència creativa. A més, és col·laborador habitual en revistes especialitzades i periòdics i conferenciant de la prestigiosa firma Thinking Heads.

L’Escola de Direcció d’Empresa, EDE, ha emplaçat la sessió Avantatges i inconvenients de la innovació, el proper 28 de maig, dimecres, de 10h a 13h, al Centre d’Interpretació del Cava (La Fassina), a Sant Sadurní d’Anoia. La programació forma part del cicle EDE Innovació i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Més informació: www.ede.cat/mailing/140528_innovacio.html o bé a info@ede.cat