Gestió eficaç del treball en REMOT

Calendari: A determinar
Horari: A determinar
Durada total: 8 hores
Lloc: EDE · AULA VIRTUAL
Professorat: Judith Mestres

Continguts

Conèixer i aplicar noves rutines àgils que facilitin la connexió, el benestar i la motivació de l’equip davant una situació incerta i en canvi continu.

Conèixer noves eines i bones pràctiques relatives a la feina i la comunicació en remot (teletreball), per tal de ser productius i eficaços, aconseguint els objectius marcats, tot i tenir a part de l’equip treballant a distància.

Traçar, en equip, un pla d’acció realista en el qual puguem incorporar les eines i dinàmiques que ens semblin més útils per contribuir a que el treball diari es desenvolupi de manera productiva, eficaç i eficient.

Preu

· General: 195 €
· Socis FEGP: 156 €
* El curs pot ser parcialment bonificat

Professorat

Judith Mestres, CEO i fundadora de TalentsDO. Consultora i formadora, especialista en el desenvolupament de persones, equips i organitzacions.
Coach executiu i d’equips, certificada en ORSC® (Organizations and relationship systems coaching), DISC i Programació Neurolingüística (PNL).

Coordinació: info@ede.cat

Acreditació

Els assistents rebran el diploma del seminari “Gestió eficaç del treball en REMOT”, amb el segell de l’Escola de Direcció d’Empresa.

diploma_tecniquesdiferenciarse

PreInscripció

Per formalitzar la teva inscripció segueix aquest enllaç.