“El crèdit s’anima. On marca la banca el límit a l’endeutament empresarial?”

 

credit

 

L’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) us convida a la conferència que oferirà el doctor Joan Massons, professor associat de la Universitat de Vic i professor titular de Finances d’ESADE. La ponència s’emplaçarà al Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú, dimecres 8 d’abril, a les 18h, amb un títol prou suggerent “El crèdit s’anima. On marca la banca el límit a l’endeutament empresarial?” -una reflexió sobre les pimes-.

L’interés de la conferència rau en la conjuntura actual, amb accentuada liquiditat per part de la banca i l’oportunitat que se’n deriva per a les pimes, però també en la personalitat del conferenciant, que és autor de diversos llibres sobre anàlisi i estratègia financera, així com a assessor financer empresarial i especialitzat en la relació entre la banca i l’empresa. Joan Massons ha estat director del departament de Finances d’ESADE i director de Planificació d’Operacions dels Jocs Olimpics a Barcelona 92.

El professor Massons ens ofereix el fruit d’una llarga experiència en el camp de les finances empresarials. Ens introduirà amb una visió pràctica, entenedora i amena a la temàtica viscuda a les empreses sobre els límits que, tant des de la banca com des de la mateixa empresa, ens imposa l’endeutament empresarial. Ara que la liquiditat bancària ha canviat radicalment i vivim interessos baixos, és important que des de l’empresa s’afermi el camí a recórrer en la seva relació amb la banca.

La conferència està organitzada per l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE), la Universitat de Vic / Universitat Central de Catalunya i el cercle EDE Alumni.

La inscripció és gratuïta, amb places limitades.

Cal confirmar assistència amb prou antelació a info@ede.cat o al 902 106 700