El Consorci Sanitari del Garraf, casuística aplicada

En els seus programes per a empresaris i directius, l’Escola de Direcció d’Empresa posa l’accent en la inclusió de casos pràctics que siguin reals, accessibles i propers.

Els participants del Programa de Planificació Estratègica, que s’impartirà el proper 12 de febrer, al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, coneixeran una casuística de màxima notorietat com és l’aplicació delbalanced scorecard en la direcció estratègica, de la mà del Consorci Sanitari del Garraf


El CSG és una entitat pública formada pels ajuntaments de la comarca del Garraf i Cunit, juntament amb la Fundació Hospital Comarcal Sant Antoni Abat i la Fundació Hospital Residència Sant Camil. La seva missió és satisfer amb excel·lència i de forma sostenible les necessitats sanitàries i socials de les persones de la seva àrea d’influència amb un enfocament integral.

Josep Lluís Ibáñez, gerent del Consorci Sanitari del Garraf, i Rosa Simón, directora de l’àrea de Planificació, Avaluació i Qualitat del CSG, seran els convidats especials d’aquesta sessió.

Abans, en el decurs del matí, Marcos Urarte, un expert de gran prestigi internacional, serà el ponent únic per abordar la cultura de l’estratègia, els conceptes i els models de planificació, així com la implementació, models i processos de planificació estratègica.

Trobareu més informació a www.ede.cat