EDE presenta el postgrau de Logística, de la mà de la UPC

logistica

Aquest serà el primer postgrau en Logística que es podrà realitzar al Penedès i és una oportunitat acadèmica de màxim interès, amb el segell de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Per dijous 10 de desembre, a les 19h, al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès, l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) ha organitzat una sessió informativa per presentar els detalls del postgrau universitari en Logística Integral i Supply Management, que s’iniciarà el mes de febrer i s’impartirà, al mateix Centre Àgora, fins a ben entrada la tardor de 2016.

El curs s’adreça a responsables i comandaments intermedis de les àrees de logística i operacions de les empreses. També és molt recomanable per a enginyers i titulats universitaris d’àrees tècniques que desitgin obrir-se camí professional en aquesta àrea de les empreses i que necessiten una visió àmplia i pràctica de la mateixa.

L’acte comptarà amb les intervencions del president de l’ADEPG, Jordi Solé Tuyà, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Montfort. La presentació anirà a càrrec dels coordinadors acadèmics del postgrau, representants de la Fundació UPC i del campus local de la Universitat Politècnica de Catalunya, així com de l’Escola de Direcció d’Empresa. L’EDE agraeix molt especialment la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Cal confirmar assistència a info@ede.cat o al 902 106 700.

Visita suggerida: www.ede.cat/postgrau_logistica