L’ADEG presenta l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE), un nou concepte de formació exclusiva per a empresaris i directius de pimes

L’Associació emprendrà un dels projectes més ambiciosos del seu pla estratègic. La nova marca EDE té molt a veure amb el bagatge de gairebé 20 anys en l’organització d’accions formatives per a tots els públics d’empresa. Ara és el moment de consolidar aquesta experiència amb un centre de formació exclusiu per als directius.

Estratègies directives és el nom genèric d’una programació inicial que oferirà un total de sis cicles, relacionats cadascun d’ells amb la Innovació, la Direcció de Persones, el Màrqueting, la Comunicació i la Internacionalització. El primer d’aquests cicles, La innovació, el motor estratègic del canvi, s’impartirà en tres sessions, els dies 4, 11 i 17 de maig, en l’espai mediterrani del Molí de Mar. El cos docent el composen professors de les més prestigioses universitats i escoles de negoci, així com reconeguts ponents del món econòmic i empresarial, tots ells de primera línia.