L’EDE compleix el seu primer any com a referent formatiu per a empresaris i directius


L’Escola de Direcció d’Empresa, EDE, tanca el pròleg encetat ara fa un any i projecta la seva continuïtat encara amb més arguments. L’EDE vol consolidar-se com a escola de negocis per als empresaris i directius de la petita i mitjana empresa.

D’ençà la primera programació, el maig de 2012, el flamant segell formatiu ha aplegat la matriculació de més de dos-cents participants de diferents comarques de Catalunya, no només del Penedès i el Garraf, la qual cosa referma les expectatives posades en els quatre eixos d’aquesta formulació acadèmica: qualitat, accessibilitat, assequibilitat i proximitat.

En aquest primer any l’EDE ha impartit tres promocions del seu innovador Programa de Direcció de Pimes (PDP), amb un total de 45 alumnes matriculats, així com diferents cursos de Comunicació, Innovació, Competitivitat, Planificació estratègica, Màrqueting, Lideratge i Direcció d’equips.

El proper 21 de juny, al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc l’acte acadèmic de lliurament de diplomes als participants que han cursat els programes formatius de l’ADEG en el decurs d’aquest primer semestre. La sessió comptarà amb la ponència de Maria Batet amb el títol L’entusiasme, primer pas cap a la innovació“.

L’aula mediterrània del Molí de Mar ha estat escenari d’algunes de les primeres seqüències de l’EDE gràcies a l’acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Altres col·laboradors de l’EDE són Cafès Novell i MonBus, entre d’altres establiments i firmes que donen suport d’una manera o altra a les propostes formatives de l’Escola de Direcció d’Empresa.