Direcció d’equips en el sector turístic

Sin-título-1El sector turístic és un sector on les relacions personals entre client i empresa s’estableixen especialment a través de persones que representen l’entitat proveïdora del servei.

És un sector en què, més que en d’altres, grups de persones treballen coordinadament per oferir un servei complet en el què la imatge és el resultat de la interacció entre el client i la persona que dóna el servei.

Els treballadors estan dirigits i coordinats per comandaments, responsables i caps que necessiten les habilitats adequades i els coneixements adients per aconseguir que els empleats es converteixin en membres d’un equip motivat i orientat a aconseguir una experiència excel·lent per part del client, que permeti a l’empresa mantenir i augmentar ingressos actuals i futurs.

El curs que ofereix l’Escola de Direcció d’empresa pretén donar les tècniques, conceptes i canvis que cal fer per aconseguir que els equips i grups de persones treballin de manera orientada a satisfer les necessitats de clients i empresaris. La classe la impartirà Josep Baijet, director de Zyncro Learning Institute i consultor independent de RRHH, i tindrà lloc el dijous 16 d’octubre, de 16h a 20h, a l’Hotel Melià · Sitges.

Més informació: www.ede.cat