Curs de Direcció d’Empresa

pdp

 

Del 8 de maig al 26 de juny, l’ADEPG Vilanova acollirà una nova edició del Programa de Direcció de Pimes (PDP), amb el segell de l’Escola de Direcció d’Empresa i l’acreditació de la Universitat de Vic · Universitat Central de Catalunya. El programa acadèmic es realitzarà en un total de 12 sessions, datades en divendres per la tarda (7) i dissabtes pel matí (5).

El PDP té una durada de 50 hores, bona part de les quals s’ocupen en l’exploració de casuístiques molt properes; en concret: WiFi Penedès, ADQA, Garraf Maquinària, Art Cava, LaVola, Mon Bus i Supernova. El mapa del curs inclou els apartats de Finançament, Fiscalitat, Laboral, Màrqueting, Direcció de persones i Comunicació, entre d’altres, fins a completar un mosaic d’actualitat operativa i estratègica.

El curs està especialment orientat a empresaris i directius de pimes i micropimes, així com a tots aquells que es preparen per assumir el relleu generacional de l’empresa familiar. Tots ells, uns i altres, estan convidats aquest proper dimarts 21 d’abril, a les set de la tarda, a una sessió informativa.

Confirmeu assistència a: www.adepg.cat/confirmar_assistencia

Si no voleu esperar a la sessió informativa, podeu trobar gairebé tots els detalls a l’espai www.ede.cat/index.php/pdp8