Comença el curs a l’Escola de Direcció d’Empresa

Aquesta setmana l’Escola de Direcció d’Empresa obre el cartipàs acadèmic amb el Programa de Direcció de Pimes (PDP) i el curs «Màrqueting personal i habilitats de comunicació».

La programació de l’EDE, el nou segell formatiu de l’ADEG per als empresaris i directius, iniciarà el seu itinerari dijous 27, amb la primera edició de l’innovador Programa de Direcció de Pimes (PDP). Amb metodologia pragmàtica, aquest curs s’impartirà en un total de vuit dijous, en horaris intensius de matí, fins al 22 de novembre.

El Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú, serà l’escenari d’impartició del curs que obre el cicle d’Estratègies directives. El mòdul de «Màrqueting personal i habilitats de comunicació», dirigit per Teresa Baró, s’ha programat en tres úniques sessions, els dies 28 de setembre i 5 i 11 d’octubre, sempre en horari complet de matí. El curs compta amb un quadre docent excepcional i amb convidats especials de primer nivell, com és el cas dels periodistes Vicent Partal i Manuel Campo Vidal.

Consulteu els detalls del programa i reserveu la vostra plaça. Preus especials per als socis ADEG i condicions preferents per a entitats vinculades.