Com podem millorar la comunicació dels nostres directius

tbaroLa responsabilitat comunicativa dels directius té una importància primordial, a vegades tant o més que les seves competències tècniques i acadèmiques. Una praxi dolenta, la falta d’empatia, la incontinència o l’arrogància en l’expressió poden anul·lar l’efecte d’una bona acció executiva o de negociació.

Les habilitats discursives, el mode assertiu, la gestió de les emocions i el domini de la comunicació verbal i no verbal són els pilars de l’èxit professional, bé sigui al sector públic o bé al sector privat.

L’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) compta amb una experta de primer nivell, Teresa Baró, per a la impartició d’un curs de doble sessió. És especialista en habilitats de comunicació personal i alhora autora dels llibres Tens un e-mail (Columna), Parlar i convèncer, (El Serbal) La gran guía del lenguaje no verbal (Paidós) i Guía ilustrada de insultos (Paidós). A més, participa regularment en espais radiofònics i televisius, amb un remarcable seguiment d’audiència.

El curs La responsabilitat comunicativa dels directius es realitzarà al Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú, els dimecres 12 i 19 de novembre, en horari de matí, de 10h a 14h.

El curs està homologat per a la seva bonificació en el cas d’aquelles empreses que disposin de crèdit formatiu. Recordeu que a finals d’any els saldos disponibles en concepte de “crèdit formatiu” es perdran de manera irrecuperable. Consulteu l’ADEG.

Més informació: http://www.ede.cat/mailing/141112_comunicacio.html