Com gestionar la teva marca “jo”


Tots tenim una marca personal. El repte és convertir-la en una marca reconeguda que ens obri portes i ens ajudi a aconseguir els objectius que ens fixem. Una marca personal es pot dissenyar, desenvolupar i consolidar. 

Per això cal planificar el procés adequat i utilitzar les tècniques més adients en cada cas. Si ja tens una marca força coneguda, potser és l’hora de revisar-la, adequar-la, millorar-la o consolidar-la. Tot això es pot fer amb una bona planificació estratègica i utilitzant les teves habilitats personals de comunicació i relació.

L’Escola de Direcció d’Empresa us proposa el Programa deBranding Personal. Es tracta de veure la importància d’una marca personal forta en el context actual i els beneficis que ens pot aportar, sobretot per a empresaris, directius i professionals liberals. També donarem eines per al disseny de la marca personal segons l’estil de cadascú, el sector en què es mou i els objectius que s’ha marcat.

El Programa de Branding Personal té una durada total de 12 hores, repartides en dues úniques sessions, els divendres 10 i 17 de maig, de 8h30 a 14h30. El curs s’impartirà a l’aula mediterrània del Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú.

Disposeu de tota la informació a: www.ede.cat