Com ens veu el banc? Com voldríem que ens veiés?

banc

 

L’Escola de Direcció d’Empresa i la Universitat de Vic · Universitat Central de Catalunya ens presenten un nou cicle centrat en L’estratègia de finançament bancari per a pimes. La programació inclou tres sessions monogràfiques, plantejades de manera seqüencial, tot i que independents l’una de l’altra. El cicle estarà dirigit pel professor Joan Massons, d’extraordinari prestigi en els àmbits acadèmics i de la docència.

El Centre Àgora, a Vilafranca del Penedès, aplegarà els participants de la primera classe, amb un títol força suggerent: Com ens veu el banc? Com voldriem que ens veiés? Tractarem de conèixer la importància que té la nostra estructura d’actiu, de cara a la imatge que en traurà la banca de la mateixa. Hem de conèixer els nivells d’endeutament que la banca utilitza en les seves anàlisis i quan un balanç mostra equilibris o desequilibris financers.

Aquesta primera sessió està datada pel dimarts 24 de març, en horari de matí, de 10h a 14h.

El cicle és bonificable per a les empreses que disposin de crèdit formatiu. Consulteu a l’EDE o bé a l’àrea de Formació de l’ADEG.

Més informació: www.ede.cat/index.php/banc