Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.ede.cat


A punt de començar...
Programa de Direcció en Màrqueting

 
 

El 29 d’octubre, a Vilanova i la Geltrú, començarà la impartició del Programa de Direcció de Màrqueting.

El calendari del curs conté 7 jornades, sempre en dimarts, fins al 17 de desembre. Les classes seran pel matí, de 9h a 14h, i en cada sessió es combinaran les exposicions monogràfiques i els casos reals.
El curs està especialment indicat per a responsables de l’àrea de comunicació i màrqueting, així com professionals del sector.

Els continguts inclouen les tendències del màrqueting, el màrqueting offline i l'online, la gestió de les xarxes socials, l’e-commerce, el web analytics i la importància de dissenyar un bon pla de màrqueting.

A més, els alumnes del Programa de Direcció de Màrqueting, complementaran els continguts teòrics amb la casuística i expertesa dels directius de les empreses AKO (Sant Pere de Ribes), Bardinet (Gelida), Ametller Origen (Olèrdola), Germans Boada · Rubí (Santa Oliva), Housfy (Barcelona), Naulover (Mediona) i Vallformosa (Vilobí del Penedès).

 
 
   
Reservar plaça al curs
 
Nom i cognoms
Empresa
Telèfon
Correu-eEn compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, el Consorci de Serveis Empresarials del Gran Penedès amb domicili al Carrer de l’Àncora, 3, 08800 a Vilanova i la Geltrú, telèfon 902106700, email info@consorci.eu i web www.consorci.eu, l’informa que la finalitat del tractament és la gestió de les seves dades per la participació en els cursos que organitza el Consorci de Serveis Empresarials del Gran Penedès. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti la cancel·lació. Les dades són tractades en relació a la base de l'interès legítim del responsable i de l'interessat. Les dades poden ser cedides a les empreses associades o en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel· lació, portabilitat, supressió o, si s’escau, oposició. Per exercitar els drets haurà de presentar un escrit en l'adreça a dalt assenyalada. Haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita que sigui satisfet i haurà d'acompanyar-se de la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas que actués mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acrediti la representació i document identificatiu d'aquest. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Accepto de manera explícita el tractament de les dades

El CSE informa que les dades podran ser utilitzades per l’enviament de butlletins periòdics i comunicacions comercials digitals en cas que vostè manifesti el consentiment explícit:

Si No

No obstant això, podrà oposar-se a la recepció d’aquestes comunicacions comercials, a través del procediment senzill i gratuït habilitat a la part inferiors dels mateixos correus electrònics, o bé, enviant-nos un email específic a info@consorci.eu