Programa de Direcció de Pimes
15a edició

 
Durada total: 60 hores
 
Agenda: del 7 de febrer al 21 de març de 2018
 
Lloc: FEGP · Vilanova i la Geltrú
 
Planificació:
23 classes · 7 sessions
7 àrees acadèmiques
17 assignatures · 15 professors, experts a l’empresa
7 casos pràctics d’empreses del Gran Penedès
7 dinars de treball amb ponents convidats

 
Horari: de 9h30 a 18h00 (dinars de treball inclosos)
 
Calendari:
07.02.18 | 14.02.18 | 21.02.18 | 28.02.18 | 07.03.18 | 14.03.18 | 21.03.18

 
Col·laboració: Cafès Novell
 
 
pdp15
 
 

Context

Una conjuntura social i econòmica prou adversa per a l’activitat empresarial, d’una banda, i un marc normatiu i fiscal cada vegada més sever i exigent, d’una altra, obliguen els empresaris i els directius a conèixer les regles de joc i dominar les estratègies del món dels negocis.

La cursa contínua per la competitivitat i la cerca d’un millor posicionament del negoci demanen una posada al dia, una actualització de conceptes i una comprensió de les noves tendències. El compendi de tot plegat, amb l’anàlisi pertinent, és el que s’ofereix en aquest Programa de Direcció de Pimes, un curs de màxim nivell per a la Gent d’Empresa.

 
 

Objectius

· Impartir de manera pràctica i amb metodologia innovadora els coneixements i les habilitats més adequades per a la direcció d’una empresa.
· Actualitzar les capacitats i les qualitats de gestió i decisió en cadascuna de les diferents parcel·les funcionals i operatives de l’empresa.
· Observar els factors clau que poden dotar l’empresa de major competitivitat i adaptació als canvis.

 
 
pdp15_2
 
 

Participants

El curs està especialment indicat per a empresaris de pimes i, en general, directius que vulguin posar-se al dia en relació amb les tècniques i les tendències del management empresarial.

El programa també és molt recomanable per a nous empresaris o bé per a tots aquells que s’estan preparant per recollir el relleu i posar-se al capdavant de l’empresa familiar.

Places limitades fins a un màxim de 16 participants.

 
 

Metodologia

Sessions presencials formulades amb aportacions acadèmiques de component teòric i pràctic, impartides per professionals experts en cadascuna de les parcel·les del management empresarial i consolidades amb la implicació dialèctica dels mateixos participants. Complement acadèmic a partir de les casuístiques presentades per ponents convidats.

 
 
pdp15_3
 
 

Documentació

El participant rebrà dos cartipassos per a la compilació del material rebut, com ara la copisteria corresponent a cadascuna de les sessions i reculls documentals d’interès. A més, el participant rebrà quatre llibres d’actualitat empresarial.

 
 

Titulació

Els assistents al 80% -com a mínim- del programa formatiu rebran el diploma del Programa de Direcció d’Empresa, amb el segell de l’Escola de Direcció d’Empresa.

 
 

Coordinació

 
 
 
 
PreInscricpció