Aplicació del Business Intel·ligent al nostre negoci

 
 
Durada total: 4 hores
Calendari: dijous 24 d’octubre
Horari: de 9h30 a 13h30
Lloc: EDE Vilafranca (Beneficència, 17)
Professorat: Miquel Angel Mora
 
 

 
 

Context

Com podem convertir el potencial col·lectiu de la gent en un avantatge competitiu? Posa les dades al centre de les seves decisions, desbloqueja la seva curiositat i deslliga la seva creativitat. Permet que els vostres equips treballin més ràpidament i de forma més intel·ligent escollint una experiència analítica del principi fins al final del procés de negoci.

Voleu combinar totes les vostres dades de màrqueting i analítiques de negoci? Necessiteu accelerar l’anàlisi i tenir un impacte més gran amb les dades de negoci?

En aquest curs coneixerem què pot fer una plataforma d’intel·ligència empresarial flexible i potent per respondre a les preguntes dels nostres equips que ens permetran prendre millors decisions, actuar amb confiança i demostrar l’impacte de les nostres decisions.

És possible connectar i combinar dades multicanals de màrqueting per crear informes personalitzats que permetin analitzar les xarxes socials, analítiques de rendiment de llocs web, analítiques de dades de clients o una combinació de totes elles.

Crearem dashboards que ajuden als equips de vendes a transcendir la creació d’informes i a realitzar anàlisis a partir d’una única font de dades en la qual els responsables de la decisió poden confiar.

A escala corporativa, tota l’organització està equipada amb visions compartides que ajuden a visualitzar el que funciona i el que no, detectar on hi ha les oportunitats i què cal prioritzar per augmentar l’èxit de l’equip.

Aquest curs està basat en la pràctica (es recomana portar portàtil)

 
 

Continguts de la sessió

Preparació de dades
· Prepareu-vos per a l’anàlisi
· Prepareu les vostres dades per a l’anàlisi
 

Accés a les dades
· Interfície visual interactiva Google Datastudio
· Connectar diverses fonts de dades existents
· Connectar amb les nostres bases de dades
 

Analytics
· Crear taulers senzills
· Els taulers interactius
· Analítiques avançades, càlculs i estadístiques
· Crear dashboards de seguiment d’objectius
 

Col·laboració
· Publicar i compartir contingut
· Crear alertes i subscripcions
· Altres interfícies visual del mercat

 
 

Professorat

Miquel Angel Mora
Cofundador de Housfy, la immobiliària que ha revolucionat el sector oferint els experts i les eines perquè les famílies i els compradors realitzin el procés de venda directament. A més, Housfy comença la seva expansió internacional i s’estrena a Itàlia. Mora també ha estat l’instigador de companyies molt consolidades com Jahetrobat.com

 
 

Coordinació

 
 

 
 

Acreditació

Els assistents rebran el diploma del seminari “Aplicació del Business Intel·ligent al nostre negoci”, amb el segell de l’Escola de Direcció d’Empresa.

 diploma_tecniquesdiferenciarse
 
 

Bonificació

Les empreses que disposin de crèdit formatiu poden obtenir una bonificació de 52 €. Opcionalment i sense cost afegit, la gestió de la bonificació pot anar a càrrec de la secretaria administrativa de l’EDE. Consulteu amb antelació. 
 
 

Matriculació

 

 
· Reservada a directius, directives, empresaris, empresàries i professionals liberals

· Per al procés de matriculació caldrà omplir el corresponent formulari de sol·licitud

· Acceptada la proposta per part de l’Escola de Direcció d’Empresa i notificada a l’alumne (a), aquest (a) haurà de fer l’ingrés corresponent abans del 20 de novembre al compte corrent (IBAN) ES15 0081 0050 1100 0134 8041 del Consorci de Serveis Empresarials Gran Penedès SL.

 

El preu de la matrícula inclou:
· Drets d’assistència i participació al programa (1 sessió / 4 hores)
· Servei de cafè a l’espai de pausa-cafè
· Dossier d’assistent i documentació
· Diploma acreditatiu i certificat de la realització del curs
· Descompte preferent aplicat a l’import de matrícula en propers cursos de l’EDE

 
 
 
 
PreInscripció